Eindgebruikers (particulieren en bedrijven)

Het testen van uw water

Hoewel de gevolgen van hard water overal in en buiten onze huizen en panden duidelijk merkbaar zijn, kan niet zomaar worden bepaald hoe hard het water nu feitelijk is. Watertech heeft een eenvoudig toe te passen meetmethode met behulp van teststrips. Wilt u weten hoe hard uw water is, klik dan hier om een teststrip te bestellen.

 

Advisering

Waar u het best de ontharder kunt plaatsen (ook in kleine ruimtes of de ontharder gescheiden van de zoutbak), welk installatiemateriaal benodigd is, welke ontharder u de beste oplossing geeft in uw huis of in uw bedrijf?

Veelal kan Watertech Waterbehandeling u telefonisch de beste optie adviseren. Voor meer complexe situaties behoort een bezoek door een van onze dealers / installateurs natuurlijk ook tot de mogelijkheden.

Test ons en bel 0183 - 443155

 

Onderhoud / service van door Watertech geleverde apparatuur

Met goed onderhoud kunnen zowel de technische als de economische levensduur van uw ontharder(s) meer dan 25 jaar bedragen. U kunt het preventieve onderhoud zelf uitvoeren met behulp van ons onderhoudshandboek. Heeft u daar geen zin of geeft u de voorkeur aan de onderhoudsgarantie dan kan onderhoud ook door een van onze dealers plaatsvinden. Klik hier voor een offerte.

 

Onderhoud / service van niet door Watertech geleverde apparatuur

Er zijn meerdere typen ontharders op de markt beschikbaar, allen met hun eigen technische specificatie. Vul het contactformulier in en geef het merk van het apparaat, het type en jaar van installatie en welke problemen er eventueel zijn. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Of bel 0183 - 443155

 

Installatie handboeken

Voor de handige gebruikers hebben we installatie- en onderhoudshandboeken voor de ontharders die wij gaan leveren of geleverd hebben. Klik hier om handboeken te bestellen.