• Branche winnaar van de Succes Award!

  • 1

Fotolia 16410580 LFotolia 10610131 L

 Ervaar

de zachtheid

van de natuur

 

Voel de kwaliteit van zacht water...

...met de waterontharders van Watertech!

 


succesaward 

 

 

 

Marketing materialen

Om waterontharders bij zowel particuliere als bedrijfsmatige mogelijke klanten onder de aandacht te brengen kan de dealer een beroep doen op onze brochures, presentaties, onze centrale marketing en website. En natuurlijk onze specifieke technische kennis en ervaring.

Opleiding

Om goed en snel te kunnen installeren en onderhouden is het belangrijk de benodigde ervaring te hebben. Watertech heeft een uitstekende in huis opleiding voor de dealers en de installateurs. Mochten zich onverhoopt onverwachte zaken tijdens installatie of onderhoud voordoen dan kunt u een beroep op de docenten en op het Watertech Techno Center dat op zich weer ondersteund wordt door de producenten van de apparaten en installatiematerialen.

Installatiehandboeken

In het verlengde van de opleidingen kunnen de verstrekte cursusmaterialen gebruikt worden als handboeken voor installatie en onderhoud.

Het aanbrengen van potentiële kopers

Een van de belangrijke voordelen voor de dealers om met Watertech zaken te doen is dat, naast direct door hen zelf gerealiseerde installaties, Watertech ook verkoopmogelijkheden en informatievragen die door marketing via de centrale website binnenkomen, aan de dealers doorgeeft zonder daar enige vorm van compensatie voor te vragen.

Het bijhouden van de administratie

Watertech Waterbehandeling houdt per dealer een administratie bij van doorgegeven contacten, gepleegde installatie en gepleegd onderhoud. Aan de hand van deze administratie bepaalt Watertech jaarlijks het uiteindelijk bonus percentage. De per verkoop of onderhoudsbeurt toegekende bonussen zijn dus van een voorlopig karakter.